Äntligen klar!

Så var man äntligen klar med läxorna! Jag har gjort klart det jag sa till mig själv att jag minst skulle bli klar med. Nu väntar en kväll med en massa bra TV-program, och känslan att jag antagligen (förhoppningsvis) kommer bli klar och kunna lämna in engelska-uppsatsen i tid. Jaja, jag vet att jag tjatar, men jag vill bara få vara nöjd och belåten en liten stund ;P Aja, nu ska jag har kul! Ha en bra söndagkväll!

Kram Lisa, nöjd och belåten.

P.S. Är det någon mer än jag som kommer se Parlamentet ikväll, eller? ;) D.S.

Läxor...

Hur har ni haft det då? Jag har haft det bra. Konserten igår var jättebra, men jag var jättetrött (jag hade varit uppe till typ halv ett på natten och sett en film som gick på svt), så jag... jo, det är sant! JAG SOMNADE!!! Mitt i första delen så somnade jag, men huvudet stött i handen och lutandes en aning mot den ena av stolarna bredvid mig (i den ena satt mamma, den andra var tom) somnade jag så lugnt och stilla, och sov ända till pausen. När jag vaknade stod alla blåsare upp och de andra i publiken applåderade, och där satt jag och hade precis tagit en tupplur! Gissa om jag skämdes!

Efter konserten gick vi och fikade på ett trevligt café i närheten av konserthallen. Sen gick jag och köpte lite saltlakrits (har jag sagt att jag är beroende av saltlakrits, hehe), och sen åkte vi hem. Genast när vi kom hem skrudade jag mig i ett par gamla mjukisbyxor, ett linne och en stickad tröja (som mamma har stickat, faktiskt) i storlek XXXL, hehe. Ni vet där ärmarna och bålen går ihop (på tröjan alltså), det är ungefär nere vid slutet av bröstkorgen ;P Iaf, sen satt jag på min säng och läste och åt saltlakrits. :D Det är så gott med saltlakrits! Har jag nämnt det förut...;)

Och nu sitter jag här, med en del läxor som borde bli gjorda. Men än har inte allt blivit gjort, fast jag tycker att jag har varit ganska duktig ändå, jag har gjort ungefär hälften på en engelska-uppsats som ska lämnas in imorgon, och då har man lektionen imorgon på sig att göra klart. Jag tog med lite svenska hem också, för jag tycker att jag ligger lite efter i det. Så jag tog med det hem för att jobba ikapp de flesta i klassen, även fast det finns de som ligger efter mig. Men ni som är som jag (smart ;) lätt för att lära och oftast bra resultat på prov och liknande) vet hur jobbigt det är att ligga efter, så förhoppningsvis förstår ni mig.

Aja, nu måste ag allt börja jobba igen. Ha det bra, så hörs vi snart!
Kram Lisa, läxfantasten ;)

P.S. Parlamentet ikväll!!! Yes, äntligen börjar det igen!!! Som jag har lääängtat och vääääntat! Kommer sitta klistrad framför TV:n såklart! D.S.

Mozarts klarinett konsert idag

Som ni ser så ska jag, tilsammans med min familj, gå på konsert idag, närmare bestämt Mozarts klarinett konsert, som mamma säger är ett av de vackraste stycken han har skrivit. Ska bli spännande och se om det är nåt jag kan spela ;) Näe, skulle inte tro det, jag har ju spelat i två år, jag får nog öva några år till :P

Annars, inget särskilt planerat idag. Det är ju kulturnatten idag, och mormor ska vara med tillsammans med sin vävförening, så de håller på och fixar och donar nu. Fast mormor ska med på konserten, så vi får hoppas att de hinner klart med så mycket som möjligt. Jag och mamma ska gå på stan tror jag, för jag behöver nya strumpor, och handsalvan är helt slut, så vi får se vad det blir av det. Sen när vi kommer hem blir det antagligen bara mys, den tid som är kvar. Konserten börjar 15.00 och slutar 17.00, så sen blir det ju inte så mycket tid kvar. Men som sagt, vi får se.

Nu måste jag hjälpa mamma med maten, så den blir färdig i tid :P Vad ska ni göra idag?
/Lisa, klarinettisten.

090920 <3

Såå... 20 september. Min namnsdag! Kul kul. Alla som ser det här säger grattis! ;-) Näe, det behöver ni inte göra.
Just nu är jag inne på en massa andra sidor, bl.a msn, en kompis blogg och skypear med samma kompis. Hennes blogg är helt ny, så hon behöver lite hjälp...;-) Det krånglar, så jag försöker hjälpa henne via msn och skype. Det går sådär... Det är Anna som flyttade till Spanien i slutet av juli, så jag kan ju inte komma hem till henne och hjälpa henne med det direkt;-)

Aja, nu blir det lite körigt här. En massa grejer samtidigt. Ha det bra! Det kanske kommer ett litet inlägg senare idag, vem vet? ;-)

Kramizz!

P.S. Min förkylning har nästan helt gått över. Det är bara en envis hosta och en täppt näsa kvar. :-) D.S.

Så har man då fått svininfluensan...;-)

Igår blev jag alldeles förkyld, och idag ärdet nästan ännu värre. Näsan rinner som ett vattenfall, huvvet bankar, halsen envisas med att göra ont, och känner mig helt enkelt allmänt matt. Nån som har samma ska? ;-) Känner redan två stycken som har haft samma sak, och en tredje som kanske håller på och få det. Inte kul. Men jag vill bli frisk tills imorgon, eller iaf tills på söndag, för då är det sista tävlingen ute för säsongen, och den vill jag inte missa. Men som det ser ut nu kommer jag att göra det :-( Buuuhuuuu!!!! Jag vill tävla! Det är så kul!

Nu ska jag gå och bädda ner mig i soffan och läsa min kära bok av Agatha Christie; Ett mord annonseras. Alla sjuor på min skola har en lästävling, som går ut på att få så högt medeltal boksidor (alltså ska vi läsa så många sidos i en bok som handlar om skräck och rädsla, som är temat vi håller på med just nu i svenskan, och sen räknar Lena ut medeltalet). När vi hade svenska hade 7b redan fått fram ett medeltal, som var 51 sidor. Men vi fick 161 sidor. Det var nog mest Matildas förtjänst, för hon hade läst över 400 sidor (jag hade läst 143 sidor i den boken, men jag hade läst kanske typ 300 sidor i andra böcker;-).

Nej, nu går jag och lägger mig i soffan innan jag helt snorar ner datorn;-)
Kramizz (och bli inte sjuka nu, så ni kanske inte vill krama mig, eller;-)!

090912

Myslördag hemma den här veckan också. Skönt skönt. Var på träningen idag (som vanligt). Vi körde spjut och tresteg/längd. Spjutet gick bra (efter ett tag), och det känns skönt eftersom jag ska tävla i det på Cloetta-spelen den 20:de. Det blir första gången jag tävlar i det, så jag hoppas det går bra:) Men på tresteget började mina fötter krångla igen, så jag var tvungen att hoppa av. JAG BLIR SÅ TRÖTT PÅ MINA FÖTTER NÄR DE KRÅNGLAR SÅ HÄR!!!!!!!! (Behövde bara på det ur mig.)

Annars inget att berätta. Laddar inte ens upp några bilder idag. Dels för att jag helt enkelt inte har tagit några bilder, och dels för att jag inte orkar (vet, jag är otroligt lat idag;). Nu ska jag gå och måla naglarna, jobba lite med svenskan eller läsa. Vet inte riktigt vilket ännu.

Kramizz!

Skolfoto-dags!

  • Så var det dags för skolfoto igen! Jag hoppas det gick bra, jag har inte sett bilderna alls. Innan höll vi på att skratta ihjäl oss, för Alf hade fixat Matildas hår. Hon hade nån sorts toppiga tofsar som satt som horn lite på sidan av huvudet. Hon såg ut som en blandning av Lilla My (i Mumintrollet) och Pippi Långstrump. Vi skrattade en aning...;) Här kommer lite bilder från idag.
                                                                                                                                                       
     
  •  Rutig blus från Vero Moda.
  • Svart linne från Vero Moda.
  • Stuprörsjeans från Vila.
  • Strumpor, gamla... kommer inte exakt ihåg. Tror HM.

Jag brukar ju inte skriva så mycket om mode, för jag är inte intresserad av det. Men när vi har skolfoto kommer jag antagligen lägga upp min outfit, så ni får en aning om hur jag ser ut;) Ledsen för den dåliga helbilden, hittade inget bättre ställe.
Här kommer också en bild på en maskros som växte mitt i asfalten. Tyckte det såg så symboliskt ut, på nåt sätt (inte symboliskt för mig, alltså).


                             Gillar den här bilden.

Så, det var min dag. Eran? Hur har eran dag varit?
Nu ska jag hoppa ner i soffan och skratta ihjäl mig åt Idol! :D <3

Kramizz!

090905

Hellu everybody! Gjort nåt speciellt idag? Inte jag. På förmiddagen var jag på träningen, men fick sjuh*lv*tes ont i fötterna när vi värmde upp, så jag fick ligga lågt resten av träningen. Undrar varför jag plötsligt får så ont i fötterna när jag anstränger mig. Fast, egentligen har jag haft ont i dem på ett sätt, sen vi körde evighetsstafett på grusplan på gympan. Allt är Samuels fel;-)

Men men. När vi kom hem tog det ett tag innan jag duschade;-), men sen åt vi iaf lunch. Och sen har jag legat på min kära säng och läst och käkat godis;-) myyyyys! Men nu är godiset slut, så jag tror jag ska gå ner och sätta mig och läsa Agatha Christie: Ett mord annonseras. Älskar morddeckare! <3<3<3 

                                                                 
                                     Bild på lilla boken. Boken jag har lånat har ett annat omslag.

Kramizz!

trevlig helg!

Glömde nästan: Trevlig helg! Även fast vi antagligen hörs imorgon;-)

myskväll

Har myskväll hemma ikväll. Jag började på dansen idag tillsammans med Frall, Elin och Elsoni. Det var skitkul!!! Läääääääängtar till nästa fredag. Gud, vad vi skrattade.
Nu ska jag gå och sätta mig i soffan och läsa Miss Marple: Ett mord annonseras av Agatha Christie. Lööööv Miss Marple!!! <3333
Kramizz!

090902

Gör bara en snabb uppdatering nu. Måste gå och lägga mig snart;-) Det har blivit sent många kvällar i rad, så jag har inte kunnat låta bli att sova på eftermiddagarna. Lägger upp lite bilder på inköp jag gjorde under tågluffen.

 
  Fyra små skrivböcker av handgjort papper. Så himla söta! Köpta i
                               Ohrid i Makedonien.


 Ett halsband i silver med en äkta Ohrid-pärla. Köpt utanför en kyrka
   i Ohrid för 300 makedonska denarer, som är ca 50 svenska kr...


     Ett jättesött nattlinne, köpt i Mangalia i Rumänien i en affär på
                                    stranden.

Hoppas ni får en bra kväll. Jag ska hoppa ner i min svala, sköna säng och läsa och sova. Naaajs! Lööööööv my beeed! Hehe.

Godnatt! Sov gott!

strangea skytdockor+en sööötnos!

Hittade precis två bilder från Kraków som jag passar på att slänga med också.


  De här skyltdockorna stod i skyltfönstret till en affär. Stora skallar!


                            Okonventionell position!


                            En sån söööööööötiz!

Kom på att de måste med också;-) Nu ska jag försöka göra läxor, kommer tillbaka efter ett tag.

090901

Första september. Höst. Vad ska man säga? Jag vet inte. Jag har faktiskt ingen aning. Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Sen är jag inte så fokuserad nu heller, Märtsoni har TV:n på;)

Men men. Jag borde göra läxor, men då måste jag gå ut i ett annat rum, så lättpåverkad är jag. Passar på att ladda upp några bilder också, medan jag är i farten.


  Berlin sett från TV-tornet på Alexanderplatz. Det var en helt otrolig
                                        känsla!


                  Olympiastadion under friidrottsVM.


    På tåget till Malmö hade de vatten förpackat så här. Jag tappade
          grejer på golvet hela tiden, och jag sov högst upp...


   Min orkesterstämma, som jag ska spela i NUSI (bara den ena av
                                        dem).


  Egenodlade tomater (två hade jag redan ätit upp när jag tog fotot).
                                         Muuuuuums!

Så det är min dag. Hur har eran dag varit, sötizar?

Kramizz!

lisflisan

Inget originellt.

RSS 2.0