18 maj 2014

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: no blog material here. Men jag har ju redan satt reglerna, så det spelar ingen roll.
 
Skolan dödar mig. Och alla andra. Om några veckor kommer det vara en stor grupp lik som går ut ur skolan. Tänk The Walking Dead liksom. Har för mycket prov och uppsatser för att tänka på det. Men nu börjar jag se ljuset i tunneln i alla fall. Har räknat ner och prickat av dagar och uppgifter i fem veckor redan. Och nu börjar det tunnas ut.
 
Annars är det som det brukar. Maj när allting händer. Igår var det invigning av Framtidsland, konfirmation av mina småfjösar och dansföreställningar. På samma dag. Och idag var det dags för nästa konfirmation. Kul har det varit, men minst sagt stressigt. Kändes som att befinna sig i tre olika världar på en och samma dag.
 
Jag och Viktor är still going strong. "Firar" sex månader på torsdag, i bästa fall med ett skypesamtal. Men det får vara så. Jag var uppe i Hudik förra helgen, och nästa gång vi ses blir nationaldagshelgen. Det finns stunder när distansen är skitjobbig, men jag blir bättre och bättre på att hantera det. Så något positivt i alla fall. Längtar till sommaren, när vi ska fira midsommar, gå på Bråvalla och bara spendera tid tillsammans.
 
Här skulle jag inte ha något emot att vara just nu, gärna tillsammans med Viktor..
 

lisflisan

Inget originellt.

RSS 2.0