puuuuh...

Gud, vad trött jag är. Jag har vart igång hela dagen. Idag var jag i Linköping på mattetävling (Pythagoras Quest). Så hela förmiddagen har jag, tillsammans med de övriga i laget, räknat jättejobbig matte. Och på eftermiddagen har jag haft musikteori och klarinett. Och nu måste jag plugga franska glosor. Jag dör...
Jag berättar mer om tävlingen imorrn, eller i övermorgon.

godmorgon!

Ännu en dag hemma, men imorgon ska jag nog kunna gå till skolan. Hoppas jag i alla fall. :P Det gick bra att sova i natt. :D Hoppas det tyder på att jag håller på att bli frisk.
Jag kommer väl inte göra så mycket idag heller. Måste jobba med lite skoljobb, och tänkte läsa ut en bok som jag måste lämna tillbaka till biblioteket. Inte så intressant. ;)
Lite morgontrött, och dämpad av förkylningen.


Är det lite kyligt här, eller?

Ha en jättebra dag!
Kram!

110322

Gud, vad segt det blir att vara hemma sjuk. Det kan väl vara skönt ibland, men jag kan bli så himla otålig. Ibland kan jag ligga hemma jättelänge utan att bli otålig, men ibland klarar jag knappt en dag.
Jag känner mig lite bättre än igår, men idag rinner näsan som ett vattenfall. Det är rena syndafloden, om ni förstår vad jag menar...? ;) Idag fick jag sova längre, eftersom vi bestämde igår att jag inte skulle till skolan idag. Så jag fick ligga i sängen till klockan 9. :) Skönt att få sova lite längre.
Idag har jag hunnit med tre Poirot-avsnitt, vad säger ni om det va? :P Inte så dåligt för en dag. Det sista avsnittet tyckte jag att jag kände igen på slutet, fick lite déjà vù-känsla. Jag måste ha kommit in i rummet precis på slutet när mamma eller pappa tittade på det, när jag var liten.
Så här ser jag ut när jag är sjuk, inte nån vidare vacker syn. :P


Trött, trött, trött. Sova, sova, sova. Säng, säng, säng... ;)


Det rinner ur näsan! ;)

Ha en bättre kväll än vad jag troligtvis kommer ha! :P
Kram!

sömnlös natt :(

Jag har visst gått och dragit på mig en förkylning, så idag är jag hemma. Jag hade lite ont i halsen redan igår, men struntade i det eftersom vi skulle på en tävling i Linköping som jag inte ville missa. Jag skulle bara tävla i kula, så jag skulle ju inte överanstränga mig direkt...
Men i natt låg jag vaken och vände och vred mig säkert halva natten. Jag svettades floder, och hade ont i halsen och huvudet och var täppt i näsan. Till slut lyckades jag i alla fall somna, och sov ända till morgonen. Pappa väckte mig på morgonen och frågade om jag skulle gå till skolan, men huvudet kändes som en tidsinställd bomb, så jag avstod och sov vidare.
Idag blir det väl bara att ligga hemma och ta det lugnt. Funderar på att ha MMM (Miss Marple Maraton). :P Ja, så får det bli.
Kram!

110318

Hallå, hallå!
Jag skriver bara ett kort inlägg nu, ögonen håller på att falla ihop. :P Tänkte bara kolla om det är någon som har varit inne.
Men jag har inte gjort något särskilt, har ni? Jo, förresten, jag har en jättecool sak jag måste skriva om: Jag har spelat på en orgel!!! :D Det var så himla häftigt, för jag var ensam i kyrkan, och satt vid orgeln. Man sitter så nära taket... ;) Jag spelade två takter på ett Bach-stycke, med pedaler och allt. Det tyckte jag var skitcoolt. :P
Märtsonis födelsedag idag. Vi var på bio tidigare ikväll, såg den här nya filmen "Hur många lingon finns det i världen?". Den som handlar om Glada Hudik teatern. Den är jättebra, det är en film jag verkligen kan rekommendera. Det var lite roligt, för jag kände igen mig i vissa grejer, från när jag var på Cedersborg. Jag kände igen känslan.
Nu ska jag gå och lägga mig, så jag inte somnar med datorn i knät. ;P
Kram!

110313

Jag är så himla trött idag, har ingen aning om varför. Var med mamma ner på stan, hon behövde en ny vårjacka. Och sen när vi kom hem dog jag i soffan, det känns som om jag väger ca 15 ton. Ljusa framtidsutsikter med träning om drygt en timme. ;s Men är man tvungen så man. ;P
Någon mer än jag som tycker att fel låt vann igår? Jag menar, varför kunde inte någon av de ytterst få bra låtarna vinna? ;P
Aja, nu har mamma satt på slutet på en film vi såg igår; Eat Pray Love. Den handlar om en kvinna som bryter upp med sitt liv i New York och reser ut i världen under ett år. Ganska bra faktiskt.
Nu ska jag dega i soffan tills maten är klar, då ska jag äta och sen åka till träningen. :s
Kram!

lisflisan

Inget originellt.

RSS 2.0