Varför?

Är det så här att vara tonåring? Ständiga humörsvängningar? För en halvtimme sen var jag glad, nöjd och belåten. Men nu känner jag mig bara rädd, besviken och gråtfärdig. Jag tänker en massa, som jag inte vill skriva om här, trots att det bara är en som läser. Jag känner mig bara illa till mods. Det kommer säkert gå bra imorgon (peppar, peppar, ta i trä), men just nu känner jag mig bara olustig inför det. Varför? Egentligen vet jag nog svaret, men vill bara inte kännas vid det. Eller.., nu låter jag mer dramatisk än just det är. Det kommer bli bra, men jag känner det inte i magen.
Ibland behöver man bara skriva av sig, även om det kommer över en så här plötsligt. Det kan vara skönt att ha en blogg ibland, bara för att skriva av sig. Det kan vara bra att skriva lite luddigt, jag får lättare perspektiv på det då.
Nej, nu ska jag försöka bli av med den här magkänslan. Det var skönt att skriva av mig, så nu ska jag försöka vara glad resten av kvällen. "The Good Wife" kan nog hjälpa lite. ;)
Sov sött, alla underbara! <3

Godnatt!

Jag ska gå och lägga mig strax, jag börjar bli lite trött. Imorgon kommer en av mina bästa kompisar och hennes familj hit på middag, så vi ska dammsuga det sista av lägenheten då. Ikväll har vi sett filmen "Bröllopsprovet" på kanal 5. Ganska bra, om än förutsägbar. Men den hade sina roliga stunder.
Imorse låg jag i sängen till halv tolv, det behövde jag. När man har sommarlov får man ju förskjuta dygnet lite... ;) Annars har vi mest städat och tvättat idag. Jag var helt däckad på förmiddagen, men på eftermiddagen tog vi det ganska lugnt. :)
Med mysflisen på! :)

Det visade sig vara svårt att ta en bild där jag inte såg drogad ut, så den här får duga. ;) Nej, nu ska jag gå och lägga mig. Pappa sover redan i fåtöljen hör jag. :P
Sov gott! <3

Snart, snart, snart...

Snart är det skolavslutning, och sen är det SOMMARLOV!!! :) Jag ska precis springa iväg med min kära lillasyster och leta efter ett fint band att ha till min klänning. Jag ska ha en blommig långklänning, röd kortärmad bolero och gladiatorsandaler. Jag tar bilder och lägger upp senare. Efter skolavslutningen ska vi till våra kusiner för lite sommarlovsfika. Imorgon ska jag, Märtsoni och Elsoni till Finspångs badhus, och efter det ska vi ha stick- och virk kväll. Det blir nog en match Cluedo också. ;)
Nu måste jag sticka. Vi hörs senare!
Sommar, sommar, sommar...

Det blev lite fel...

Jag råkade glömma tidsinställa inlägget... Men det är ett inlägg ändå. Jag är lite glömsk ibland. ;)
Ha det bra ändå! :)
Kram!

13e juni 2011

Hej alla fina människor!
Mår ni bra? Märkte ni att jag snodde rubriken från Kenza, hon brukar skriva så...? ;) Idag har vi bara tittat på film och städat i skolan. Det känns lite onödigt att gå i skolan fortfarande, vi jobbar ju inte Man kunde lika gärna ha ledigt, och komma till skolavslutningen på onsdag kväll. Men, det är ju inte direkt jobbigt att gå i skolan nu, eftersom det som sagt är väldigt lugnt.
Nu ikväll har jag och pappa varit ensamma här hemma. Märtsoni är och sover över på skolan, och mamma är uppe på Arlanda. Det är kul, även fast man inte gör något särskilt. Vi har bara ätit och legat i soffan och tittat på TV... ;)
Nu ska jag gå och duscha, och sen gå och lägga mig. Jag måste upp i vanlig tid imorgon, men snart behöver inte "vanlig tid" vara halv sju längre... :)

En gammal bild på mitt fina kors, som jag fick av mormor dagen innan jag konfirmerades. Hon fick det till sin konfirmation, för 60 år sedan. Jag blev så rörd att jag grät när jag fick korset.

Ha det bra, och sov gott!

Jag fattar inte...

...hur man gör för att byta header. Jag fattar det bara inte. Men tidsinställda inlägg gick. :) Men jag tror att en av mina kompisar kan det där, får fråga henne någon gång. Jag ska i alla fall bli bättre på att lägga upp bilder, även om det bara är med min lilla dåliga mobilkamera. Får börja spara till en riktig kamera, nu när jag har ett jobb. :) Jag jobbar ju som barnvakt åt två små syskon som är 3 respektive 4 och ett halvt år gamla. Ibland är det riktigt tufft, men de är jättegulliga också. ;) Lönen är också jättebra, 50 kronor i timmen. :) Jag ska spara lite till att köpa loss datorn vi kommer få i nian, men sen kan jag börja spara till en kamera. Tills vidare får mobilkameran duga.
Vi hörs!

Tjugo minuter...

Tjugo minuter, det är allt. ;) Jag provar att tidsinställa blogginlägg, så det här inlägget skrev jag 17.40, alltså för tjugo minuter sedan. Jag håller på och försöker lära mig en massa olika saker som har med bloggen att göra, som jag inte kan. Ska försöka byta mall och header också, men det verkar lite svårare... Jag är inte speciellt teknisk av mig, som sagt. ;)
Nu får vi se om det här funkar...

Åska

Det har åskat i en timme ungefär, men nu verkar det ha slutat. Synd, jag gillar åska. I alla fall när man kan sitta inomhus och mysa. :) Jag ska snart gå och lägga mig, jag sov inte så mycket förra natten, och ska upp tidigt imorgon. Jag ska sitta barnvakt igen, men inte lika länge som förra helgen. Jag börjar bli trött av allting, skolan, friidrotten, klarinetten... Allting jag har gjort under terminen börjar ta ut sin rätt. Annars har ju mamma en intressant teori, att min kropp säger ifrån när det blir för mycket, genom att bli förkyld. Det kanske också stämmer, jag vet inte. I alla fall börjar min betygsstress märkas av. Så skönt att allt är över snart! :)
Igår var vi några tjejor som hade sushi-kväll hos Matilda, det var riktigt kul! :) Vi åt sushi (alla utom Frida, hehe), tittade på Sunes sommar och lekte vinken utomhus. Vi tog lite roliga bilder, de kan ses på Fridas blogg, http://fridabergmansplace.blogg.se/2011/june/tjej-kvall.html#comment
Nu ska jag gå och lägga mig, jag ska hålla koll på två (antagligen tre) ungar i 3-4 årsåldern imorgon... :P
Godnatt! <3

lisflisan

Inget originellt.

RSS 2.0