------------

Eftersom jag inte har gjort något intressant så kom jag inte på någon passande titel. Men den här passar väl bra? Jag har absolut tomt i min hjärnas korridorer på intressanta saker att skriva, så det här får väl bli ett väldigt kort inlägg. ;)
Jag ska bara skriva en sak, innan jag slutar skriva ointressanta saker. ;) Jag måste bara tipsa om en bok som jag läser just nu; Anne Franks dagbok. Den är verkligen bra! Jag har inte hunnit så långt än, men det jag har läst är jättebra. Det är helt otroligt, att de gömde sig i gårdshuset i två år.
Nu ska jag göra annat, det verkar bli en tråkig kväll hemma, resten av familjen verkar lite lätt trötta. ;)
Aja, hej då!

oj, kanske dags att skriva något inlägg, även fast ingen läser... ;)

Som sagt... har ju inte skrivit på ett tag nu. Men vad ska jag skriva, jag har ju inte så mycket intressant att skriva om. Mitt liv, liksom... hur kul är det på en skala? "Idag var jag på piano lektion, och jag spelade en vals av Chopin." Låter inte det som en liten pry, viktoriansk flicka på 1800-talet? Nu är jag ju inte född på 1800-talet, men den där meningen passar precis in på mitt liv.
Jag kanske ska göra om det här till en bokblogg, och tipsa och recensera böcker jag har läst. Vad tycker ni, mina obefintliga läsare? ;)

lisflisan

Inget originellt.

RSS 2.0