21a augusti 2011

Sista dagen på sommarlovet. :( Är lite deppig just nu, jag är inte jättepeppad för att börja skolan igen. Men, det är bara att bita ihop och köra, första veckan är värst. ;) Och en fördel med att börja skolan är att nu får man ju köpa en ny, fin kalender. :) Får gå ner på stan och välja ut någon fin någon dag.
Idag har jag tävlat. :) Det gick helt okej, diskusen gick inte alls bra, men jag satte pers i kula. :) De väger upp varandra, alltså.
Lekte lite med Photo Booth. :)

Nu ska jag njuta av sommarlovets sista timmar. ;) Vi hörs imorgon!

19e augusti 2011

Hej hej!
Idag var sista dagen på friidrottsskolan, nästan lite sorgligt. På slutet började det regna, lagom till vattenkriget. Det gjorde dock inte så mycket, vi ledare blev ju genomblöta ändå. ;) När jag kom hem frös jag som bara den, så jag tog en varm dusch och tog på mig varma, sköna kläder. :)
Regn, regn, regn...

Nu ska jag och syrran städa ungdomsrummet.

Hej

Jag har inte orkat blogga idag, jag är så trött. Jag vurpade med cykeln igår, så jag slog i handen på något sätt. Jag har haft handen lindad idag, men tog precis av den. Jag är trött. Trött på att magen krånglar, trött på att ha ont. Jag sov nästan två timmar idag på eftermiddagen, det var skönt. :)
En gammal bild, jag ser för trött ut för att få till en bra bild nu. ;)

Ledsen att överraskningsinlägget dröjer, om det är någon som väntar på det. ;) Det kommer så snart jag är färdig med det.
Ha en bra kväll! :)

17e augusti 2011

Hej hej! :)
Idag har jag jobbat igen, ofc. Ska jobba till och med fredag, och sen tävling i helgen, som sagt. Men mamma vill nog egentligen inte att jag ska tävla över huvudtaget, hon vill att jag ska vila innan skolan börjar. Men jag vill verkligen tävla, så vi får se hur det blir. :)
När jag kom hem åt jag lunch som syrran hade lagat. Det är så skönt att få lunch när jag kommer hem utan att behöva göra något. :) Kommer sakna det sen, kan inte någon komma hem och göra mellis till mig när jag kommer hem från skolan? ;)
Ungefär så här ser jag ut nu, det är lite kallt. :(

Nej, nu ska jag kasta av mig filten och på med en jacka och cykla tillbaka till IPn. Har för mig att jag glömde något där. Jag bloggar mer när jag kommer hem och har duschat. Då kommer ett litet överraskningsinlägg. :)
Och på tal om den utlovade videobloggen, så säger jag bara att jag jobbar på det. Den kommer upp snart, om jag kan lära mig tekniken. ;)

Godnatt!

Jag ska redan gå och lägga mig, jag. Eftersom magen krånglar, och friidrottsskolan är igång (vilket betyder att jag måste gå upp tidigt igen) försöker jag få så mycket sömn som möjligt. The Good Wife går på Tv4+, så jag kanske ser klart på det innan jag går och lägger mig och läser lite.
Sov gott! <3 Hörs mer imorgon! :)

15e augusti 2011

Hej alla små människor! ;)
Jag har blivit sämre på att blogga, det var ju ett tag när jag hade lite bättre uppdatering, men nu verkar det ha gått tillbaka. Men jag ska försöka uppdatera bättre.
I alla fall, idag har ju friidrottsskolan startat. :) Den håller på till och med fredag, när vi avslutar med vattenkrig. Tyvärr har några idioter bränt ner ett av förråden där, >:@ så vattnet nere på arenan funkar inte. Det får vi se hur vi löser. Som tur är hade inte vår klubb så mycket saker förvarade där, men det är värre för den klubben som hade alla sina saker där (så vitt jag vet). På helgen är det en stor tävling, där jag ska vara med. Det ser jag framemot. :)
Jag skulle ju egentligen ha varit på tältlägret med kyrkan i helgen, men det gick inte. :( Först var det tänkt att jag skulle åka på fredag kväll, men då hade jag ont i huvudet (som jag hade haft lite hela veckan), så jag bestämde mig för att sova hemma och åka på morgonen och hoppas att jag mådde bättre. Men mitt i natten vaknade jag av att det kändes som om någon högg mig i magen med en kniv, så att jag fick kramper. När jag gick upp blev jag yr och det kändes som om jag skulle svimma. Jag gick upp på morgonen för att se hur jag mådde, men jag hade fortfarande lite ont i magen. Inte lika mycket, men tillräckligt för att mamma tyckte att jag skulle stanna hemma. Hon trodde det berodde på att jag var stressad. Vem blir överstressad på sommarlovet? Undrar hur jag lyckades... Så jag har tagit det lugnt ända sedan dess, och jag har ändå varit lite halvdan i magen. :( Jag hade verkligen velat åka på lägret, och jag var (och är fortfarande) jättebesviken över att jag inte kunde åka. Men, jag får försöka komma över det. Jag vill inte gå och gräma mig över det hur länge som helst.
Nu ska jag spela piano. :) jag håller på och lära mig Pachelbel's canon i D-dur. Jag ska försöka lägga upp en video när jag har lärt mig hela, och kanske även en länk till Youtube-videon som jag lär mig av. Om jag lär mig hur man lägger upp videofönster i bloggen. ;)
Ha en bra kväll!

Oj...

Nu har det visst blivit en lång bloggpaus. Jag har helt enkelt glömt bort att blogga. En kompis som flyttade ner till Spanien för två år sedan har varit här uppe och hälsat på, så då vill man ju inte riktigt sitta vid datorn hela tiden. Istället har vi tittat på film, pratat, varit uppe halva natten, lekt charader och en massa sånt. :) Riktigt kul har vi haft, men nu är det slut. :( Längtar redan tills nästa gång vi ses.
I måndags började jag och Elsoni på teknikveckan, som anordnas av Linköpings universitet. Vi har ägnat veckan åt att bygga och programmera en robot. Det har varit riktigt kul, och idag hade vi en tävling med våra robotar. Det gick ganska bra, förutom att det var några förinställda program som inte funkade som de skulle. Men de manuella klarade vi bra. :)
Me in my t-shirt.

Imorgon eftermiddag åker jag iväg på ett tältläger med kyrkan, och jag kommer inte hem förrän på söndag eftermiddag. Lägret har pågått sen i tisdags, men jag kunde inte komma tidigare p. g. a. teknikveckan. Men i alla fall, så vänta ingen uppdatering av bloggen på några dagar. Jag kanske tidsinställer något inlägg, jag får se. ;)

2a augusti 2011

Hej!
Idag har jag varit caddie på en golfrunda. Det var väldigt varmt och soligt, så nu kommer jag få golf-solbränna. ;) Nej, det var kul, men tröttsamt. Om de nu går till final kanske jag ska vara där också. Jag får se om det går.
Bild på mig just nu. Jag har blivit liite röd idag, som ni ser... ;)

Nu sitter jag och syrran och tittar på How I Met Your Mother, hon och mamma har varit på Friskis och Svettis tillsammans med kusinen och mostern. En kompis till mamma har utbildat sig till instruktör, och vill ha försökskaniner. ;) Jag ska dit på fredag tror jag.
Nu ska jag titta klart på TV:n. ;)

1a augusti 2011

Hallå hallå!
Vad vemodigt det är med den 1a augusti! Juni och juli är över, och snart börjar jobb och skola igen. :( Låg och blev deppig igår när jag skulle sova.
Men, nu ska jag inte haka upp mig på det. Det är tre veckor kvar på sommarlovet, och tre veckor är alltid tre veckor. Och värmen håller förhoppningsvis i sig i augusti också. För att ta vara på augusti värmen ska jag gå ut och lägga mig i trädgården, (igen) med en bok och en chokladkaka. :) Det ska bli skönt.
Redo för solen! :)

Nu ringer telefonen!

lisflisan

Inget originellt.

RSS 2.0