lördagkväll... och inget bra på TV :(

Som rubriken säger: lördagkväll, och inget bra på TV. Snacka om misslyckat. Eller hur? Men, antar att jag ska kolla på ESC vid nio. Annars är det inte så mycket. Har spelat på Kulturskolans dag idag med den ena kvartetten. Det gick bra, dinns inget mer att säga. Förutom att Tobias slog fagotten i notstället när vi skulle buga. Ni fattat, hur händelselös dagen hr varit ;) Barnvaktade Vidar på eftermiddagen.

Men men, nu ska jag göra annat. Vi hörs!

Kram från Lisa, ganska uttråkad.

P.S. Ska kanske åka till en jourcentral imorgon och förhoppningsvis få reda på vad min extra armbåge är för något ;) D.S.

nedräkningen har börjat...

Äntligen är det helg! Så skönt. Men nedräkningen gäller HUR MÅNGA DAGAR DET ÄR KVAR TILL SOMMARLOVET!!! Och det är bara 8 dagar kvar! Terminen gick verkligen fort, när man tänker tillbaka ;)
Men det som kanske gör skolstarten ännu värre i höst, det är att vi kan bli två klasser istället för tre. Det blir trettio pers i varje klass! Det går ju inte. Så Alf bad Frida, Frall, Matilda och mig att gå till rektorn och lägga fram våra argument för att vi inte skulle bli två klasser, och det ska vi göra. Men det blev inte av idag, så det får väl bli nästa vecka. Sista skolveckan...

Men men. Ikväll blir det väl fredagsmys och depp över att det inte är Miss Marple längre ;) Men det är ju iaf How I met your mother på trean snart, och Modern Family halv tio. Det räddar kvällen. ;)

Kram från Lisa, ommf (Obotligt Miss Marple Fan)

P.S. Är det någon mer är jag som är sugen på att prova de nya ugnsbakade chipsen från OLW? D.S.

ajajaj...

Idag är jag hemma från skolan, jag har dragit på mig någon förkylning eller nåt. Jag har huvudvärk, ont i halsen, värmeböljor i kroppen osv. Kan bero på bedövningen jag fick igår när jag tog bort min *host* "lilla" *host* leverfläck i nacken. Så nu har jag en stor sårskorpa eller nåt sånt i nacken och kan knappt röra huvudet normalt. Jättekul. Det värsta är att jag missar 7:ornas vernissage av drömrummen idag. Men man kan inte hjälpa det när man blir sjuk. Ska jobba lite med det hemifrån.

Nu ska jag vila lite, jag är jättetrött.

Kram från Lisa, sjukling.

P.S. En annan sak som är lite jobbig är att jag inte får tvätta håret på några dagar, så nästa gång jag får tvätta det blir väl på lördag. Jag får inte duscha ovanför axlarna heller. Great. D.S.

helg! <3

Nu är det äntligen helg! Så skönt. Mamma är i Stockholm ikväll, så jag, pappa och Märtsoni ska ha fredagsmys. Så det blir bra. Imorrn är det träning på Borgsmo (vi ska börja träna utomhus nu), och sen är det repetition inför dansföreställningen på torsdag. Och på söndag är det tävling i Motala. Så det är vad jag gör hela helgen.

Kram från Lisa, dansaren ;)

huvudvärk...

Igår var det konsert med orkestern, och idag är det huvudvärk. Jag kände igår när vi repade innan konserten att jag fick ont i huvudet och bihålorna, och idag är jag hemma från skolan. Jag kommer förhoppningsvis vara fit for fight igen imorgon, men jag ser bara till att bota det i tid ;)
Men men. Konserten gick bra, spelade rätt, och klarinetten krånglade inte en enda gång. I så fall var det röret...;) (Röret är den sak som man sätter på munstycket och ser till att det blir ljud.) När båda orkestrarna (det var vår och en annan orkester som spelade på konserten) spelade The Great Gate Of Kiev, blev det mäktigt. Ca 60 pers som spelar en sådär klassisk typ marsch-sak... Det var häftigt. Nu är det bara en skolkonsert på tisdag nästa vecka kvar, sen är det sommarlov för NUSI. Och dansuppvisning på torsdag. Det märks att det börjar gå mot sommarlov nu, alla förberedelser har börjat så smått.

Ikväll ska jag, mamma och Märtsoni gå på musikal. Det är ett estet-gymnasium som sätter upp Fame, så då ska vi gå och kolla. Blir första gången man ser Fame, då ;) Vad ska ni göra ikväll?

Kram Lisa, med dundrande huvud ;)

P.S. Det är lite roligt det där med att se filmer för första gången. I fredags höll Frall på att få ett slaganfall när hon fick reda på att jag aldrig har sett hennes och Elins älskade favorit-TV-serie "Vänner". Jag tror inte att hon riktigt har förlåtit mig än ;)

lisflisan

Inget originellt.

RSS 2.0