hellu (för första gången på lääääääääänge) ;)

Som sagt, hejhej!!! Jag har inte kunnat gå in på Internet och uppdatera bloggen på väääldigt länge, för vi har flyttat, och de har inte hunnit koppla in bredband än, så nu snyltar jag på grannarnas;) Det här kmr inte att bli ett långt inlägg, för jag har andra, viktigare saker för mig;) Men jag tänkte uppdatera er på vad som har hänt i mitt alldeles vanliga liv. Alltså:

För det första och största: Vi har flyttat! Från en trerumsvilla på landet till en sexrumslägenhet i stan. Det är ganska stor skillnad. Iaf om man (som jag) har bott i hela sitt liv ute på landet och sen flyttar in till stan. Det är helt jättekonstigt.

För det andra: Ingenting särskilt. Jag har anmält mig till en fördjupad musikkurs med pianolektioner, så i höst kanske jag ska börja spela piano :D Jag spelar ju redan hemma ganska mkt, så det ska bli kul. Och förresten, jag fyller år imorrn! ;) Alla kristna sörjer Jesus död och jag firar min födelsedag;)

Ja, som ni ser är det inte särskilt mkt spm händer mig, men det är antagligen bara skönt. Jag har ju inte så mkt att jämföra med. Men små roliga saker händer hela tiden. Som idag, t.ex. Jag, Matilda och Frall var hemma hos Matilda, för vi skulle göra engelskaläxan och Frall skulle bli hämtad vid fyra. Men det blev inte så väldigt mkt jobb för Matilda och mig, för vi skämtade hela tiden;) Typiskt oss. Men iaf, vi skulle dela på två chokladbitar, och Matilda delade dem i fyra bitar. Hon tog sin bit och gav den ett karateslag med sidan av handen, och sa "Aj, det gör ju ont." Då ille jag prova, så det gjorde jag. Då kom jag oxå på att det gör ont, och sedan gjorde Frall likadant. Det är ett perfekt exempel på vår sjuka humor, som inte är så rolig för de andra;)

Nu ska jag gå och öva på Für Elise (piano), elr nåt;)

Kramkram!

lisflisan

Inget originellt.

RSS 2.0