spruta...

Ja, så har jag då fått vaccin mot svininfluensan. Det hela gick mkt bra, det tog bara ngra sekunder, och sved bara lite ett ögonblick. Fast det var lite läskigt när man kom in till sköterskorna, för de hade belamrat ngra bord med plastförpackningar, sprutspetsar, plåster och annat jox, och det såg lite läskigt ut. Men nu gör armen ont som bara den. Kan inte ens lyfta den utan att det gör ont. Men jag hoppas det går. Undrar om jag får den där slängen av svininfluensan, som många får när de har tagit sprutan. Jag får se.



 Annars har det inte hänt så mkt idag. Allt har gått bra, men jag känner mig inte helt 100% frisk. Får se hur jag mår imorgon.

Hur har eran dag varit? Ngt kul? Kommentera! Det är så kul att få kommentarer, ni behöver knappt skriva ngnting alls, bara "hej!" räcker. Jag blir så glad när jag får kommentarer och när jag ser att det är ngn som besöker min lilla blogg.

Aja, nu måste jag gå och göra mig iordning för att gå och lägga mig, ska gå och lägga mig tidigare idag.

Kram från Lisa, med bara en fungerande arm...;)

sjuk

Precis som rubriken säger så har gått och fått ngt virus i mig. Inte kul. Konserten igår gick bra iaf. Jag vet inte om jag har berättat om konserten, för jag har inte skrivit på evigheter (vad det känns som iaf;). Men iaf, jag hade en konsert med min orkester, och jag och Mira spelade duett oxå. Det var kul! Vi klarade det ganska bra tkr jag. Jag mådde inte toppen, men jag klarade det. Jag fick ganska ont i kinderna och uppåt tinningarna. Redovisningen av arbetet under miljö-veckan vi har haft gick oxå bra. Jag har inte mkt tid över nu, så det är därför jag inte har skrivit. Jag vet att jag låter som en medelålders affärskvinna nu, men så är det. Så jag kmr antagligen bara att skriva på helgerna. Så ni får ge er till tåls ;)


      Riktigt så här sjuk är jag inte, men jag mår inte 100% ;)

Nu ska jag göra annat. Hörs!

Kram från Lisa, infekterad.

helg! <3

Äntligen är det helg! Så skönt det ska bli! Hinner inte skriva så mkt nu, ska snart gå och lägga mig ;D Det är träning imorgon, och sen ska vi åka till en julmarknad på ett slott som ligger ganska nära där vi bor. Frall ska följa med, så jag längtar. Hon ska sova över här sen oxå. Det ska bli kul! Hade svenska prov idag, på fredag den trettonde ;D Tror ni på det där? Jag vet inte riktigt vad jag ska tro. Aja, hinner inte skriva mer nu. Kommer kanske ngt imorgon.


                      Jag i mitt snygga nattlinne ;D

Hörs snart! Vad har ni gjort? Skriv och berätta! Godnatt!

Kram från Lisa, bara kul saker framför mig.

Studiedag!

Studiedag, en sån himla bra grej det är! Studiedag är precis vad vi har haft idag, så det kanske inte är så konstigt att jag är så positiv nu. Fast å andra sidan tror jag att de flesta gillar studiedagar, eller vad säger ni? ;D

Så himla skönt det var att få sova så länge man ville imorse! Man brukar ju inte få göra det så ofta, så det var extra skönt att få göra det idag. Jag åt frukost ganska sent, så det blev inte jättemkt plugga, som jag hade tänkt mig. En timme vart det iaf. Vi har franskaprov imorrn och SO-prov på torsdag. Sen har vi svenskaprov fredag den trettonde. ;D Jag hann bara plugga franska, så jag får ta SO:n imorrn. På eftermiddagen var jag iaf med kompisar. Så himla kul vi hade! Men tyvärr så måste ju allt ta slut, och jag skulle till Miras lektion och öva på duetten med henne. Men det var oxå kul. Den börjar gå riktigt bra nu, tkr jag iaf. ;D

Aja, nu ska jag sluta snart. Får se till att få mkt sömn i natt oxå. ;P Vad har ni gjort? Ngt kul? Det var ganska länge sen jag skrev, jag har inte hunnit. Ni får gärna berätta vad ni har gjort.


             Jag med mitt snygga nattlinne på mig. ;D

Vi hörs snart! Godnatt! Sov gott! <3

Kram från Lisa, nervös inför proven.

Är vi helt galna???

Är vi människor helt galna??? Vi mördar varandra, förstör vår planet osv osv... Nu tror ni antagligen att det här inlägget kommer handla om hur fel krig och klimatförstöringar är. Det är såklart helt fel, men det är inte det som det här inlägget kommer att handla om. Det är om att vi ska flytta.

Jag och min familj ska flytta från ett hus på landet till en jättefin lägenhet mitt i centrum i stan. Det är verkligen en jättefin lägenhet, jag tycker det ska bli kul att flytta dit. Jag har ingenting emot att flytta dit. Vad jag har något emot (massor) är att flytta ifrån huset. Jag vet att det ingår att flytta ifrån vårt hus, att det är en paketlösning. Men det gör ändå så j***a ont. Inte fysiskt, men psykiskt. Jag är 13 år, och jag har bott här hela mitt liv. Här har jag skrattat, gråtit, lekt, bråkat, sovit, lidit; allting! Hela mitt liv har det här huset alltid varit hemma. Alltid. Och nu ska vi flytta.

Gud, nu börjar jag nästan gråta, det är väldigt nära. Men jag fortsätter. Jag är inte klar. Inte på långa vägar. Jag behöver få ur mig det här. Tror jag.

Det är ju inte så farligt att flytta, det är ju många som gör det mer än tio gånger under sin barndom. MEN JAG HAR ALDRIG GJORT DET! Därför är det så nytt och skrämmande. Jag känner det här huset utan och innan. Jag har ju fasen bott här i 13 år.

Blev tvungen att ta en paus och lägga patiens på datorn. Det här är nästan mer än jag klarar av just nu. Jag är så himla trött, skolan börjar imorgon och likaså gör alla aktiviteter. Ibland känner man sig så himla stressad. Jag gör det inte nu (jag har hunnit varva ner nu på lovet), men tror att jag kommer göra det ganska snart. Jag tar på mig alldeles för mkt att göra. Och har så gjort ganska länge (ett antal år). Men ska försöka att bli bättre på det. Nu börjar jag komma bort från ämnet. Men vad jag undrar är: Är det någon därute som har flyttat och kan ge mig lite tips? Hur var det? Hur kändes det? Var det jobbigt? Alla sådana där frågor. Snälla, hjälp mig! Jag vet att jag kommer klara det här på ngt sätt. Men just nu vet jag inte hur. Jag behöver hjälp.


      Fan, vad jag älskar det här!!! (Ursäkta svordomen)

Kram från Lisa, för sentimental för mitt eget bästa

lisflisan

Inget originellt.

RSS 2.0