sista dagen...

Sista dagen på jullovet! Hur gick det så fort? Jag vill ha mer jullov! Men men, antar att man måste komma igång ngn gång, så det är väl bättre att göra det så fort som möjligt, kanske. En sak som är bra är att vi börjar på en fredag, så vi går bara i skolan en dag innan det är helg. Då tror jag det är lättare att börja skolan efter ett lov.

Idag har jag inte några speciella planer direkt. Ska packa skolväskan och göra mig redo för skolstarten. tror jag ska titta på allt extra material till Twilight-dvd:n som jag köpte i förrgår. Men först måste jag gå ut och skotta snö :( Men det måste oxå göras, så jag kommer nog göra det snart. Så jag har det gjort. Men snart blir det ingen mer snöskottning, eftersom vi ska flytta in till stan. Om bara tre veckor! Hjälp, vad den sista tiden har gått fort!

Men, nu vill jag inte tänka mer på det just nu. Det kommer antagligen framkalla ett anfall hos mig. Ska gå och göra mig iordning och gå ut. I ca -8 grader. Brrr! Fast i Eskilstuna igår var det -22 som mest! Men det var å andra sidan kl 8.30 på morgonen. Vi var tvungna att gå upp vid 6 på morgonen för att hinna till tävlingarna. Och jag skulle inte tävla förrän kl 14.05, så det blev en seg dag. Fast det var kul att spela minigolf med Äggs, Märtsoni, Nenne och Fanny. Vi hade väldigt kul, specielt när jag och Äggs fick 80, och Märtsoni 81... Hehe.
Nu måste jag gå ut, om jag inte ska bli galen på det knapprande ljudet som kommer ngnstans från hallen. Det låter som om ngn skriver på en gammaldags skrivmaskin, och det har låtit så sen jag gick upp vid halv elva... Inte konstigt att jag blir irriterad.
Det blir nog inga bilder förrän vi har flyttat, för jag vet inte var jag har lagt sladden som man laddar upp bilder från mob till datorn med, och antar att jag hittar den när vi flyttar. Jag har inte riktigt lärt mig att ladda över bilder från kameran till datorn än, så ni får vänta på bilder. Men den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge, elr hur? ;D 
Hur har erat lov varit?

Kram från Lisa, snart galen ;D

lisflisan

Inget originellt.

RSS 2.0